výblitky mysli

Thursday, June 30, 2005

Zrůdy Rudý

Tak si jen tak v klidu poslouchám muziku, a najednou slyším odnaproti, že si tam někdo docela nahlas pouští Orlík a zrovna došlo na zrůdy rudý. a tak mě tak trochu napadlo, že dneska bychom mohli spíše zpívat parchanti pravičáci, a šmejdi levičácký. Krade to všechno naprosto stejně, všichni hrabou jen pod sebe. Chudáci lidi z Orlíku, jak se asi dneska musí dívat na svou vlastní písničku když vidí jak jmenovaní jen bleskurychle převlíkli kabáty, a sedí stále v zastupitelstvech, radách a výborech.

Wednesday, June 29, 2005

A ještě další problémy

Zkrátka Svět se zdá poslední dobou stát za prd. Nic se nevede, nedaří. Koupit si trpaslíka, tak do rána vyroste. Alespoň že ten server přežil to co se s ním dělo ve zdraví. A práce trochui je, takže budou i peníze..

Monday, June 27, 2005

Zkáza a zmar

Nic nejde jak má, všechno se rozpadá. Server sice běží, (Pouhopouhá zásluha špatného linuxu. Po výpadku proudu uprostřed aktualizace jádra systému bylo pouze nutné nechat provést kontrolu disku, a ručně nastavit síť. Po restartu už naběhlo vše normálně. Skuste si to pro srovnání provést s jistým nejmenovaným komerčním systémem. Vsadil bych se, že jak jednou nenajde při startu ovladače na většinu hardwaru, tak skončí..) ale ukázalo se, že změna providera nebyla zas tak zcela ok. Ne že by ten nový nefungoval, funguje z pohledu svých klientů dobře, ale běží přes wifi, a chová se jako dobytek, a ruší tu pásmo široko daleko.. Pěkná lumpárna vůči lidem co tu byli dřív.. Ale když už u nich jsem, tak budu doufat, že je nikdo nezvládne zakázat a podobně..

Sunday, June 26, 2005

server a počasí

Tak se nám všechno kazí. server blbne, nikdo neví proč a zač. A podnebí stojí za prd. Bylo vedro a teď je zas deštivo. kdo nechce vypadnout z tohohle státu? Ani se nedivím lidem co mizí do teplých nebo studených krajin, tam mají alespoň jistotu jestli se budou péct, nebo mrznout. Fuj, snad se to konečně zlepší.

Wednesday, June 15, 2005

Dovolená

Tak mám odjet na dovolenou. jsem sám zvědavý co budu na chalupě dělat v tomhle počasí kam bys psa nevyhnal. střídavě mi to tu připomíná afriku, a jindy zas pověstný londýnský déšť. fakt krása. Ani počítač si sebou nemužu vzít, asi se na to dost rychle vybodnu a vrátim se zas do prahy, k vymoženostem civilizace.

Wednesday, June 08, 2005

Počasí se nám zkazilo

Jo, to je ale léto. vedro nebo zima. ještě dřív než jsme si stačili skočit někam k vodě, tak nás počasíčko opět zbavilo problémů s nefunkční klimatizací, a přibyl problém s topením. Já už bych se nejradši na všecko vy...

Blog Directory